marți, 7 iulie 2015

Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi



Celebra specialistă în astrologie, astrolog Mariela,clarvăzătoarea vedetelor şi oamenilor politici, vede ieşirea din criză, lumina şi speranţa dumneavoastră.
Clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela din Galaţi are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, dezleagă cununii, apropie iubiţii, aduce persoana iubită înapoi, vă scapă de stres, nervozitate şi face pentru frumuseţe.

Sunt leacuri ştiute doar de către ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite numai de către doamna Mariela.
Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea şi tămăduitoarea Mariela ghiceşte în trei feluri: în cărţile de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor.
Vor trebui spuse doar anul naşterii şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul! Poate ghici în bobi pentru cei care au un examen, pentru cei care vor să reuşească un anumit lucru sau au o suferinţă şi trebuie să ştie repede care le este viitorul.



Doamna Mariela a fost testată de mari maeştrii şi premiată la saloanele de magie albă din Rusia, Maroc şi Marea Britanie. Având un glob mic de cristal de zi şi unul imens de noapte, clarvăzătoarea Mariela, cu harul ei vede în acestea persoana care vrea să vă facă rău.
Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape. Se face un cerc de lumânări şi de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul şi dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu-i merge bine şi ce se va întâmpla.


Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă persoana are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi se face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.
Clarvăzătoarea Mariela are leacuri pentru cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de băutură, impotenţă, stres, nervozitate sau pentru frumuseţe.


Are leacuri sfinte de la Bobotează, Sânziene, luna florilor şi uleiuri aduse din Brazilia, Maroc şi Anglia. Are iazul propriu şi nouă ucenice care o ajută şi o susţin.

Lucrează cu vrăjitoare din Maroc şi Marea Britanie.

Are cabinete deschise în Brăila, Galaţi, Suceava!

Contact:
0722.834379,
0753.594565

Site personal:
www.clarvazatoareamariela.com
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul
www.vrajitoareledinromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu