sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Clarvăzătoarea Cassandra a participat la filmări, cu vrăjitoarea Brăţara, pentru postul de televiziune Rusia 2



Clarvăzătoarea Cassandra Buzea, tânără şi talentată, nimeni alta decât nepoata faimoasei sale bunici, Brăţara, a făcut de curând un pas extrem de important în cariera ei prin participarea la filmările documentarului despre magia din România, efectutate de o echipă de jurnalişti şi experţi de la postul de televiziune Rusia 2.
Practic, Cassandra a fost mâna dreaptă a bunicii ei în ritualul pe care acestea l-au făcut pentru a scoate argintul viu din trupul unei cliente. Ce-i drept, alături de cele două au mai stat şi alte vrăjitoare renumite din Bucureşti, cum ar fi: Mihaela Mincă, Monica, Macedonia şi Izabela Sara.
Ritualul făcut la o apă curgătoare, conform cerinţelor vrăjitoreşti, nu a fost lipsit de surprize, căci vremea capricioasă părea să se opună cu furie realizării filmării propuse. 


Dar cu tenacitate şi invocări venite rapid din parte suflării vrăjitoreşti prezente, s-a trecut cu brio peste intemperiile naturii, spre bucuria ruşilor, care au văzut treaba rezolvată cu brio.
Echipa de la Rusia 2, destoinică, profesionistă şi manifestând curiozitate pentru lumea de mister şi inedit care i se dezvăluia, a rămas profund impresionată de atmosfera creată, de mesaje şi de informaţiile dezvăluite cu mare generozitate, de întreaga desfăşurare de forţe vrăjitoreşti sosite parcă din zona astrală!
Dacă vreţi să ştiţi mai multe despre clarvăzătoarea Cassandra Buzea, vizitaţi şi pagina ei de pe site-ul www.vrajitoarero.com , unde de altfel au descoperit-o şi ruşii, alături de faimoasa vrăjitoare Brăţara.
Documentarul filmat recent se va difuza în decembrie, pe Rusia 2, dar va fi prezent apoi şi pe site-urile noastre, cu amabilitatea colegilor noştrii jurnalişti din Rusia. 


Clarvăzătoarea Cassandra a fost emoţionată şi dornică de a contribui cu talentul ei la o reuşită deplină, în interesul magiei. Totul a ieşit bine!
                                                              Marian Deaconu

Contact: 0752.908353, 0725.860920
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com



Un comentariu:

  1. PUTERILE SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
    WHATSAPP: +2349046229159

    1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
    2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
    3>Protecție la locul de muncă.
    4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
    5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
    6> Vrăji de divorț.
    7> Probleme de concepere la femei.
    8>Legarea iubitorilor.
    9> Promovarea muncii
    10>Atracție de afaceri.
    Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159
    dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere