vineri, 12 decembrie 2014

Clarvăzătoarea Elisabeta, preferata maestrului Ion Ţugui



Ion Ţugui a fost un neobosit promotor al parnormalului şi al fenomenelor inexplicabile, îndrăgostit de necunoscut şi de mister. Cărţile lăsate de el stau mărturie, însă şi interviurile speciale pe care le-a realizat cu diferiţi oameni care posedă calităţi ieşite din comun.
El a susţinut la postul de televiziune Tele7abc  o emisiune în care prezenta aceste persoane cu capacităţi remarcabile. Printre preferatele lui se număra Mama Spania, sau clarvăzătoarea Elisabeta Gheorghe.


În emisiunea prezentată în înregistrarea video pe care v-o supunem atenţiei, specialistul în paranormal Ion Ţugui declară că a făcut teste în lumea vrăjitoarelor, în scopul de a edita un dicţionar enciclopedic al magiei.
Subiectul emisiunii este tocmai acesta: testele pe care el le-a făcut cu Mama Spania!
Clarvăzătoarea Elisabeta dezvăluie în acest document video de unde îi vine numele de Mama Spania, secretele vizionărilor sale, explicate de domnul Ţugui prin faptul că dânsa ştie să folosească câmpurile energetice şi are o inducţie telepatică extraordinară, toate verificabile însă din punct de vedere ştiinţific.
Fenomenul de parapsihologie, din care face parte şi doamna Elisabeta, a fost studiat ani la rând de Ion Ţugui, atras de secretele pe care acesta le conţine. Ceea ce l-a interesat pe el a fost dacă vrăjitoarele şi clarvăzătoarele chiar pot să facă ceea ce spun că pot să facă.

În privinţa Mamei Spania, verdictul său a fost clar: da, poate! Este printre puţinele care au trecut testele lui! Mama Spania intră în transă, declară el, apoi spune adevărul cu multă uşurinţă, colosal, uimitor.
Vă invităm să urmăriţi cu mare atenţie această emisiune înregistrată, un adevărat document  şi o mărturie despre o clarvăzătoare cu reale talente, o vizionară cu care suntem contemporani.

Contact: 0743.497794
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.portalulvrajitoarelor.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu