luni, 2 iunie 2014

Interviu cu clarvăzătoarea Mihaela despre magia albă



Spuneţi-ne ceva despre magia albă şi cum poate ea ajuta problemele foarte spinoase ale dragostei, pentru că am înţeles că aceasta este tema cea mai vehiculată de către clienţii dumneavoastră.
În dragoste, exista multe ritualuri magice albe pentru a vă ajuta să câștigaţi sau să recâștigaţi un iubit, pentru a consolida cât mai mult dragostea ta sau chiar a te rupe de ea fără probleme. Efectuate în mod corespunzător, aceste ritualuri magice vă vor ajuta să vă armoniza viața amoroasă şi să fiţi fericiţi.
Şi puteţi să faceţi asta pentru un om care are probleme de dragoste?
Da, categoric. Pot forța destinul în interesul clientului meu, fără însă a produce niciun rău.
Ar trebui să ne fie frică de magie albă în dragoste ?
Nu, pentru că magia albă nu prezintă aceleași riscuri ca magie neagră. Ea este, cum am mai spus exclusiv pozitivă şi mulţi apelează la mine tocmai din această pricină, să-i ajut să aibă ceea ce vrea inima lor. Dar atenţie, o vrajă albă folosită pentru a întuneca spiritele se poate întoarce împotriva celor care au trimis-o!


Pericolul este real sau numai teoretic?
Real şi ar fi bine să fie luat în considerare de mulţi.
Daţi-ne un exemplu de un caz de dragoste pe care l-aţi rezolvat.
Da, cu plăcere. Uite, a venit la mine un domn, Nicolae se numeşte. Timp de 7 ani a fost singur şi îşi făcea mii de griji. A reuşit ca într-o lună să cunoască o femeie cu care apoi s-a căsătorit. Un alt client, Octavian, a avut un mare necaz. Soţia i-a fugit de acasă cu cel mai bun coleg de serviciu al său. Era disperat! Şi pe el l-am rezolvat şi i-am adus acasă soţia în două luni.
Magia  poate ucide oare magia iubirii?
Trebuie să alegem vrăjile pe care le facem cu mare moderație. Ritualurile se folosesc cu o  combinaţie eficientă de către experte. Da, trimiterea gândurile altora, este necesară sub forma unui gen de cadou de energie, și nu ca o concentrație de egoism.
Totul se rezolvă repede în magie, după cum vor clienţii?
În magie, cum ar fi dragostea, este nevoie de timp pentru ca în cele din urmă, să se permită un răgaz forțelor implicate să aibă efect.
Magia acţionează împotriva cuiva?
Nu, nu putem face chiar orice în magia albă şi nu împotriva voinței cuiva, se înţelege, mai ales dacă o persoană este dorită
.  Există multe limite şi eu îmi informez mereu clienţii atunci când se petrece asta.
Vă urez succes în demersul anevoios de a face bine oamenilor.
Mulţumesc frumos. Să dea Domnul!

                               Interviu realizat de Marian Deaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu