sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Clarvăzătoarea Klara a pregătit ritualuri speciale pentru sărbătorile de iarnă



Clarvăzătoarea Klara este unanim apreciată în breasla vrăjitoarelor drept una dintre cele mai talentate şi cele mai experimentate din Bucureşti. Este nepoata Mamei Omida, desigur, o moştenire foarte importantă, vrăjitoarea care stă la baza magiei de la noi.
Acum, în prag de sărbători de iarnă, când sufletele românilor se deschid larg şi sunt mai generoşi şi mai buni, clarvăzătoarea Klara  le-a pregătit cu atenţie ritualuri speciale de magie albă, prin care să le aducă noroc şi spor în casă, fericire şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă.
În Dubai,  clarvăzătoarea Klara a luat locul întâi la un mare concurs internaţional, pentru cele mai puternice leacuri şi dezlegări, o dovadă elocventă a talentului său de care se bucură şi cu care, în scurt timp, a realizat adevărate minuni.
Doamna Klara are capacitatea de a percepe viitorul persoanei cu care intră în contact. Scopul său suprem este acela de a face Bine semenilor, atât cât se poate prin forţele ei.


În această perioadă magică, forţa ei creşte necontenit, pentru că lucrează cu astralul şi cu îngerii păzitori care o îndrumă spre soluţiile cele mai bune.
Ea susţine că un ritual nu se poate realiza oricum, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, una extrem de specială. Pentru asta, ai nevoie de unelte specifice, de diferite materiale pe care vrăjitoarea le ştie bine. Ele sunt esenţiale. Fiecare obiect trebuie să servească numai actului ocult.
Vrăjitoarele din familia sa i-au lăsat însă moştenire obiectele lor magice, încărcate cu multă putere, pentru a se servi la maxim de ele în scopul esenţial de a aduce bine oamenilor aflaţi în mare suferinţă. Aceste obiecte au devenit sacre datorită unui ritual de consacrare făcut de ele şi apoi reluat de clarvăzătoarea Klara, nepoata Mamei Omida.
Grăbiţi-vă să o căutaţi pe clarvăzătoarea Klara, dacă într-adevăr doriţi să beneficiaţi de această perioadă de sărbători prielnică ritualurilor puternice menite de a ajuta oamenii în orice problemă ar avea.

Contact : 0755.270381, 0767.101640
Văzitaţi şi pagina sa de pe siteul www.vrajitoarero.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu