miercuri, 17 decembrie 2014

Top 5 zodii care vor avea un an excelent !



Anul 2015 stă, în zodiacul chinezesc, sub semnul Oii. Acesta este un semn cu energie Yin, care aduce pace şi armonie. În general, acestea vor fi sentimentele predominante în anul care urmează. În acelaşi timp, Oaia este asociată maternităţii, îngrijirii şi echilibrului.
Interpretările occidentale sunt la fel de optimiste pentru 2015, în special datorită influenţei Marelui Benefic Jupiter. Printre răsfăţaţii astrelor, se numără în mod special 5 zodii care vor avea un început de an excelent.

Berbec

Impetuoşii Berbeci îşi vor găsi liniştea la începutul lui 2015 pentru că zodia lor este complementară cu patronul spiritual chinezesc al anului. În general, starea financiară se va ameliora uşor şi nu vor avea motive să îşi facă griji din această cauză pentru o perioadă lungă de timp. Marea schimbare pozitivă din vieţile lor va fi pe plan sentimental. Trebuie să fie foarte atenţi la acest aspect în special în primele doua luni ale anului. Uneori, cele mai mari dezastre pot fi binecuvântări neştiute.
Spre exemplu, unii dintre ei pot fi părăsiţi de parteneri. Acest lucru se va întâmpla pentru că cei doi se pot încărca negativ reciproc din punct de vedere karmic. În orice caz, despărţirile vor avea loc atunci când în viaţa Berbecului trebuie să intre altcineva, o iubire care la va schimba viaţa complet, dacă nu cumva vor întâlni chiar sufletul pereche.
Pentru ceilalţi, sunt şanse mari să bată clopote de nuntă pentru care vor face planuri în prima parte a lui 2015.

Gemeni
Ca şi în cazul Berbecilor, Gemenii vor avea o perioadă foarte bună în dragoste. Este foarte probabil ca acest lucru să fie determinat şi de compatibilitatea aproape perfectă între aceste 2 zodii dar nu este o condiţie obligatorie.
Cei mai mulţi dintre nativii singuri născuţi în Gemeni vor trece printr-o perioadă de o mare intensitate emoţională în prima parte a anului. Vor experimenta fie o pasiune absolut nebună pentru o persoană complet neaşteptată, fie, în cazurile şi mai fericite, îşi vor găsi sufletele pereche.
Sunt, totuşi, condiţionaţi de o anumită trăsătura de caracter. Gemenii sunt actori foarte buni şi nu o dată acţionează duplicitar. Pentru a-şi găsi marea dragoste sau cel puţin, pasiunea care le va schimba percepţia asupra oamenilor, nativii acestei zodii trebuie să fie foarte sinceri cu cei din jur şi să se adapteze rapid la orice situaţie. În cazul lor, iubirea poate veni din cele mai neaşteptate direcţii, şi chiar din partea unei persoane care este prezentă în jurul Gemenilor de foarte multă vreme.

Leu
Cu siguranţă nativii în Leu vor fi cei mai norocoşi oameni în 2015. Marele Benefic Jupiter se va afla la începutul anului chiar în zodia lor. Dacă în cazul Gemenilor şi al Berbecilor, viaţa sentimentală este aspectul principal care va trece prin schimbări pozitive, în cazul nativilor în Leu, toate celelalte planuri ale existenţei vor primi energie pozitivă.


Ianuarie şi februarie sunt lunile ideale pentru o mutare, un schimb de locuinţe sau chiar achiziţionarea uneia. Starea de spirit, în general, va fi una optimistă, chiar exuberantă şi plină de entuziasm. Au foarte multa energie şi sunt pregătiţi sufleteşte să îşi atingă scopurile. Nu înseamnă că vor primi totul pe tavă dar au toate resursele necesare pentru a-şi împlini singuri dorinţele.
Viaţa amoroasă este foarte stabilă, în mod surprinzător. Nativii singuri au şanse bune să îşi piardă capul în faţa unei persoane noi iar cei care se află deja într-o relaţie se vor simţi mai apropiaţi ca oricând de partener.

Balanţa
Începutul lui 2015 vine cu veşti bune pentru nativii în Balanţă, în special pe plan profesional. De regulă, aceştia sunt firi echilibrate şi nu le stă în caracter să se dedea exceselor. Tocmai de aceea, sunt oameni foarte raţionali. Au o doză de aroganţă însă aceasta nu le ştirbeşte din farmec. Totuşi, poate fi o piedică pe care şi-o pun singuri. Ar fi bine pentru ei să nu pună căruţa înaintea calului şi să se laude cu succesele lor abia după ce au bătut palma.
Cei mai mulţi dintre ei pot primi o mărire de salariu sau o recompensă materială notabilă pentru toate eforturile depuse în 2014. Viaţa de familie este liniştită şi, în mod surprinzător pentru ei, nu vor apărea conflicte.
Nu se concentrează prea mult asupra dragostei, cel puţin în primele două luni ale anului. Totuşi, cei singuri pot fi luaţi prin surpindere de o nouă poveste de dragoste.

Săgetător
Vieţile celor născuţi în această zodie se vor schimba în bine cu siguranţă în anul care urmează dar acest lucru depinde foarte mult de ei. Pentru a se bucura din plin de toate lucrurile bune care îi aşteaptă, Săgetătorii trebuie să înveţe să fie mai deschişi şi să aibă ceva mai multă încredere nu doar în oameni, ci şi în forţele lor.
Viaţa profesională cât şi aspectul financiar nu trec prin transformări deosebite. În schimb, viaţa amoroasă va primi un suflu nou, indiferent dacă nativii acestei zodii sunt singuri sau au deja un partener.
Săgetătorii care nu au o relaţie la sfârşitul lui 2014 vor avea ocazia să facă acest lucru la începutul lui 2015. Desigur că vor fi numeroase oportunităţi de flirturi nevinovate dar sunt nevoiţi să facă o alegere şi trebuie să cântărească foarte bine opţiunile înainte să ia o hotărâre.

                                                                          Vrăjitoarea Vanessa



Contact medium Vanessa: 0740.976115, 0720.560568
Mail: lidervanesa@yahoo.com
Vizitaţi şi site-ul ei: www.vrajitoareavanessa.ro
Vizitaţi şi blogul său

Vizitaţi şi pagina ei de pe site-ul www.vrajitoarero.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu