duminică, 25 ianuarie 2015

Mi-am înşelat prietenul şi mă tem de răzbunarea lui



Dragă doamnă Rahela,
Am o mare problemă amoroasă şi ştiu că sunteţi specialistă în asta şi sper să mă ajutaţi şi pe mine cum am auzit că aţi făcut cu alte femeie, chiar din Belgia.
Sunt de 3 ani cu prietenul meu şi abia acum l-am înşelat cu cel mai bun prieten al lui, cum se întâmplă. Nu sunt uşă de biserică!
Am fost extrem de atrasă de acel bărbat şi am căzut în păcat însă nu-mi pare rău, sincer vă spun. Mi-a tot făcut avansuri şi până la urmă i-am cedat, ce era să fac?
Nu ştiu ce să fac dacă cumva va afla prietenul meu actual, căci este foarte gelos şi rău, o brută când vrea. Îmi este tare frică de el pentru că este un om absolut răzbunător, a făcut mult rău femeilor şi multor prietene de-ale mele, ştiu asta. Oare acel bărbat, care s-a ţinut de mine scai tot timpul, mi-a făcut farmece ca să intru în păcat?

                                                    Jessica, Bruxelles, Belgia


La deschiderea zodiei de tarot s-a arătat clar că ai farmece făcute de către un bărbat. Cu siguranţă că ele vin din partea amantului tău. De aceea, ai nevoie de un ritual puternic care să le alunge şi să te protejeze totodată.


Trebuie să vii personal la mine, însă înainte te rog să mă suni pentru detalii.

                                                    Tămăduitoarea Rahela



Contact: 0734.534009, 0748.361232
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
 Vizitaţi şi site-ul meu www.clarvazatoarearahela.eu
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu