marți, 5 august 2014

Clarvăzătoarea Mama Maria vorbind despre rolul elementelor în magie



Mama Maria este considerată de specialiştii de la noi drept una dintre cele mai experimentate vrăjitoare. Prcatică magia albă de foarte mulţi ani cu mult succes şi are rezultate de invidiat.
 Cunoaşte taine pe care alte vrăjitoare nici măcar nu le bănuiesc şi de aceea, ajunge să fie stăpână pe această meserie milenară, apreciată şi invidiată de mulţi oameni din întreaga lume.

Spuneţi-ne ceva despre elementele din magia elementară pe care o practicaţi pentru clienţii dumneavoastră.
Elementele caută neîncetat să se echilibreze unul în raport cu celălalt. Iată de ce, în opinia mea, consider că este inutil să caut un anumit element.
Trebuie lucrat regulat?
Da, este mai bine pentru a lucra în mod regulat și ca vrăjitoarea să se familiarizeze cu fiecare dintre elemenetele naturii. Nimic nu este mai important şi util decât de a viziona și observa elementele, meditând asupra capacităţilor lor. Cel puțin, eu aşa procedez.
Folosiţi elementele în ritualuri?
La nivelul ritualurilor, desigur, folosesc permanent elementele. Pământul cunoaşte efectele lor: cutremure, inundaţii etc. Cu alte cuvinte, cred că trupul nostru este marcat de aproximativ aceleași tulburări, cum ar fi indigestia, diabetul etc.
Cum ştiţi că un element nu este bun pentru noi?
Dacă un element nu este pentru noi, înseamnă că ne va putea provoca rău. Totul trebuie să fie în perfectă armonie cu acest element pentru a fi pereche. Chiar dacă ți-e frică de apă, apa poate fi perechea ta ideală, în schimb, în cazul în care apa te deranjează, ești enervat de zgomot, nervii te agasează. Nu cred că acest element poate să-ţi aducă armonie într-o asemenea situaţie.
Elementele sunt esenţiale, nu?
Toate elementele sunt făcute pentru tine, pentru că tu și toată materia din jurul nostru este compusă din cinci elemente (apă, foc, pământ, aer și eter).
Putem alege totuşi elementul care ni se potriveşte?
Da, poţi face alegerea de a te alinia cu elementul care te atrage cel mai mult (focul pentru mine, de exemplu). Dar atenţie, nu încercați să dominaţi elementul selectat, ci mai degrabă încercaţi să fiţi în armonie cu el.
Să vorbim puţin despre elementul foc.
Fiecare vrăjitoare trebuie să dezvolte o metodă practică care i se potrivește, dar prezența elementului de foc va accelera în mod clar venirea rezultatelor. În plus, magnetizarea are capacitatea de a-i calma pe cei născuți sub elementul de foc. Acest magnetism este înnăscut, ceea ce înseamnă toate lucrările vrăjitoarei trebuie să se bazeze pe stăpânirea focului, ceea ce nu este foarte ușor! Nu uitaţi că focul este un element purificator, în special dacă este vorba despre un spațiu închis.
Dar focul nu este specific pentru orice acţiune umană, la nivel simbolic vorbind?
Focul este, fără îndoială, elementul specific elementelor de toate tipurile, de la ură la iubire. Ritualuri legate de sentimente sunt toate indicate pentru persoanele Focului, ca să spun aşa.
Şi aerul?
Elementul de aer oferă posibilitatea de a "reveni în timp", adică de a se vedea visul sau anumite fragmente din vieţile trecute, sau chiar trecutul său actual în cazul în care se află un răspuns. În mod similar, răspunsurile adecvate au fost cu ușurinţă aduse de vise, domeniu foarte familiar aerului din toate punctele de vedere. Elementului aer i s-au alăturat, de asemenea, cunoștințele de ierburi și plante, atât pentru calitatea lor de medicament cât și pentru magia lor. Inspirația elementului aer ne ajută instinctiv să alegem ierburile cele mai eficiente și să testăm anumite amestecuri adecvate pentru realizarea ritualurilor noastre.
 Dar asta depinde de o mare experienţă şi de cunoştinţe, nu-i aşa?
Da, beneficiez de cunoştinţele acumulate de către mama, bunica şi srăbunica mea, de vrăjitoarele din familia mea.
Ce mai puteţi face cu ajutorul aerului?
Aerul este, de asemenea, caracterizat prin facultatea de exorcizare, dar acest lucru este rezervat pentru practicanții de un anumit nivel. În cele din urmă, persoanele născute sub egida aerului sunt cel mai bine plasate pentru a-şi dezvolta cu ușurință psihicul, adică percepția lor extra senzorială, în special cu studiul aurei sau a călătoriilor astrale, de exemplu.
Apa are o importanţă colosală.
Elementul de apă este ca o ușă larg deschisă pentru a practica divinaţia în toate formele sale: cărți, rune, cărți de tarot, sfere de cristal etc. Vrăjitoarea trebuie însă să găsească mediul de divinație care i se potrivește cel mai bine.
Ce este aşa zisa încântare în vrăjitorie?

 
Da, elementul de apă dă puterea de încântare dacă este utilizată în mod corect. O încântare este de fapt o vrajă temporară, care se limitează în timp. Apa ajută, de asemenea, la înțelegerea de sine și la atingerea înțelepciunii, prin ritualuri specifice, inclusiv de a ne pune întrebările corecte despre sine și de a găsi răspunsuri de cea mai mare claritate posibilă. Este o facultate deosebit de interesantă, care constituie de fapt baza oricărei practici magice bune.
Apa îi poate proteja şi pe ceilalţi?
În cele din urmă, apa este simbolul elementului de protecție al altora și ar trebui să fie utilizată pentru ritualuri proiectate special pentru acest scop. Uneori, acest element este folosit des pentru a ajuta la vindecare, dar ea nu poate, atunci să fie atunci decât un complement pentru elementul Pământ.
Pământul are un rol aparte în lucrările vrăjitoarei?
Așa cum ne imaginăm că pământul este făcut pentru a ne hrăni, nu trebuie uitat şi că el are capacităţi și energie. Folosite cu înțelepciune, această opțiune vă permite să vă păstrați fizic și mental. Mai mult decât atât, pământul chiar vindecă! El are puterea vieţii universale, și prin el vrăjitoarea va efectua ritualuri de vindecare.
Pământul ajută şi la vânarea demonilor, am auzit...
De asemenea, este recunoscută facultatea vrâjitoarei de a vâna demoni și de a-i închide pentru totdeauna. Dar pentru a ajunge la o asemenea performanţă este de preferat un anumit nivel, o anume experiență.
Ce mai puteţi face cu elementul pământ?
Elementul pământ vă oferă posibilitatea de a controla alte persoane, prin ritualuri concepute pentru acest scop. Evident, pentru a face previziuni. Cu el, vrăjitoarea poate să comunice în diferite moduri, de exemplu cu ajutorul copacilor, pietrelor și al altor simboluri terestre oferindu-vă răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
Mulţumim frumos penru toate aceste detalii interesante privind elementele şi folosirea lor în magie. Vă urăm succes şi să rezolvaţi cât mai multe cazuri oamenilor care au probleme delicate şi grave, de oriunde s-ar afla.
Mulţumesc frumos şi chiar mă voi strădui. Să aibă încredere în magie, căci scopul ei esenţial este acela de a-i ajuta. Nu aveţi de ce să vă temeţi, oameni buni!

                                       Intreviu realizat de Marian Deaconu


Contact: 0743.777715, 0753.898190
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu