sâmbătă, 21 februarie 2015

Prezicătoarea Ana



Încă de la naştere fiecare om are un destin dat de Dumnezeu, cu bune şi rele, cu bucurii şi necazuri. Însă destinul şi soarta ne pot fi influenţate de factori negativi, malefici. Aceşti factori negativi, malefici reprezintă vrăjile, blestemele şi farmecele făcute din ură, invidie şi duşmănie.
Celebra prezicătoare şi tămăduitoare Ana este aleasă de Dumnezeu pentru a face bine pe pământ. Ea deţine harul, priceperea şi experienţa necesară pentru a ajuta oameni cu diferite probleme care şi-au pierdut orice speranţă.
Cunoscută şi recunoscută atât în ţară cât şi în străinătate  pentru cele mai grele cazuri rezolvate, Ana poate rezolva orice problemă apărută prin prisma farmecelor şi blestemelor cum ar fi: împreunează pe cei despărţiţi, dezleagă cununii legate, aduce spor în casă şi afaceri, scoate argintul viu, vindecă dureri inexplicabile ale trupului, redă fertilitatea şi virilitatea cât şi încrederea în sine, vindecă dependenţa de droguri şi alcool, de jocuri de noroc, stări depresive şi multe altele.
 Magia este arta de a transforma, de a provoca schimbări prin intermediul forţelor care nu sunt încă definite şi înţelese clar de către ştiinţă. La baza ei stă utilizarea elementelor naturii, a plantelor medicinale, a pietrelor preţioase şi semipreţioase, a cunoştinţelor de medicină şi astrologie, a legilor universului şi a iubirii.
Putere divină şi har incontestabil! Prezicătoarea Ana, cunoscută în România şi străinătate, vine în ajutorul celor fără speranţă. Dacă aveţi o îndoială, o teamă, credeţi că vă apasă vreun blestem sau farmece, nemulţumiri în dragoste, sfatul, puterea şi ajutorul doamnei Ana vă scot din necazuri şi tristeţe. Unica tămăduitoare cu har sfânt, doamna Ana dezleagă farmece, blesteme, cununii legate, ajută în dragoste, afaceri, aduce spor în casă, scoate argintul viu, redă fertilitatea şi virilitatea. Pe baza datelor personale ea vă dezvăluie cu precizie destinul şi soarta prin deschiderea cărţilor de tarot şi zodiacului.
Pentru clarvăzătoarea Ana, un om este o carte deschisă în care stă scris trecutul, prezentul şi viitorul acestuia. Ea provine dintr-o familie în care puterile magice şi harul de a ajuta oamenii cu probleme au fost transmise din generaţie în generaţie.


Harul său însă a fost moştenit de la bunica sa, cea care de altfel a şi iniţiat-o în tainele magiei şi ale clarviziunii. La vârsta de 12 ani şi-a dobândit puterile magice, după numai o lună începând să rezolve primele cazuri.
Magia este forma lui Dumnezeu de a comunica cu noi sau cu alte cuvinte este metoda prin care putem să ne trezim spiritual, să vedem adevărul adevărat. Aceasta reprezintă forţele în mişcare ale Universului, care se atrag şi de aici rezultatele uimitoare. Câteva ramuri ale magiei sunt: astrologia, chiromanţia, numerologia, hipnoza, telepatia, bioenergia, tarotul etc.
Magia alba este practicată în primul rând pentru a ajuta oamenii care au diferite probleme, necazuri, suferinţe, iar soarta le este influenţată de factori malefici.
Oamenii fac rău din gelozie, invidie, ură, din orice motiv, întemeiat sau nu. Apelând la această femeie cu har divin şi suflet ales veţi face primul pas spre rezolvarea problemelor dumneavoastră, primul pas spre lumină.
Apelaţi cu încredere şi nu veţi fi dezamăgiţi!

Contact : 0742.196106, 0768.734548.
Puteti vizita şi site-ul meu www.clarvazatoarea-ana.eu
Vizitaţi şi pagine ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu