vineri, 13 decembrie 2013

Vizionara şi tămăduitoarea Amalia



Când totul în jurul tău se năruie şi crezi că nu mai ai speranţe, acum în ajutorul tău vine vizionara şi tămăduitoarea Amalia.
Magia albă lucrează sub influenţa luminii, aşadar nu există aparent nicio contradicţie între practicile religioase şi ritualurile magice atât timp cât ambele lucrează cu energii pozitive şi susţin ideeea de a face bine.
Mai mult, unul dintre principiile magiei albe este că totul trebuie să se întâmple în concordanţă cu legea divină.
Magia albă invocă spiritele elementare: apă, foc, pământ şi plante care fac ca energia să circule în Univers fără a o diminua sau reţine.


Vrăjitoria, magia albă, ceremoniile magice, lumânările magice, conjuraţiile şi invocările sunt toate aici pentru a te ajuta să treci uşor prin viaţă.
Dacă vei crede în puterea magiei, visul tău se va putea adeverii. Toţi avem nevoie în viaţă iar magia vine în favoarea noastră pentru a ne ajuta să reuşim. Oricare ar fi dorinţa, puterea, banii, faima, răzbunarea, dragostea sau ura, Universul poate fi chemat să se uite spre noi.
Necuratul este pe pământ şi-şi alege victimele. Binele şi Răul sunt de când cerul şi pământul. Dumnezeu a lăsat şi Binele şi Răul pe pământ.
De câte ori nu ai ajuns într-o situaţie disperată în care te gândeai că singura soluţie ar fi ajutorul unei tămăduitoare iniţiată în tainele farmecelor şi poţiunilor miraculoase?
Dar ştii şi tu vechea zicală: Fără foc nu iese fum! De ce s-ar scrie atât de multe cărţi şi articole, de ce s-ar vorbi atât de mult despre magie, dacă nu ar exista undeva o picătură de adevăr?
De ce oamenii ar continua să creadă în astfel de practici dacă nimeni nu ar fi obţinut niciodată vreun rezultat? Care este de fapt esenţa magiei?
Adevărul este că magia albă autentică întâlnită extrem de rar în cercurile iniţiaţilor înseamnă o practică de foarte lungă durată precum şi puternicia făcută la o tămăduitoare de suflet experimentată.
Clarvăzătoarea Amalia este de partea Binelui, luptând cu armele magiei albe pentru a-i ajuta pe cei deznădăjduiţi.
Oriunde ai fi în lume sau orice doreşti să obţii, Amalia vine în ajutorul tău. Această clarvăzătoare se află de-a lungul timpului în slujba oamenilor nevoiaşi care au nevoie de harul ei.
Aceasta a fost testată şi verificată de către oameni de ştiinţă în domeniu de evenimente şi fenomene paranormale.
Doamna Amalia vizionează destinele oamenilor pe baza numelui de botez şi a datei lor de naştere. Ea nu este ghicitoare sau vrăjitoare, este o vizionară şi o tămăduitoare cu har sfânt lăsat de Dumnezeu.
Persoanele care apelează la serviciile ei sunt anunţate cu exactitate dacă sunt destinate cu necazul pe care îl au de la Dumnezeu. Ea nu poate interveni, deoarece consideră că pe Dumnezeu nu-L domină nimeni, iar dacă vizionează că destinul este influenţat de forme malefice, de vrăji, de farmece sau de blesteme, garantat sută la sută rezolvă cazul.
Ea nu are pretenţii financiare, totul rămânând la aprecierea celor care îi vor cere ajutorul.

Contact: 0756.752265, 0737.410130
 Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu