marți, 4 noiembrie 2014

Vrăjitoarea Vanessa a filmat pentru postul tv Rusia 2



Ca de obicei, cariera vrăjitoarei Vanessa este marcată de evenimente internaţionale şi de surprize, de multe ori, plăcute.
Una dintre ele s-a consumat recent, când vrăjitoarea Vanessa a filmat, la jumătatea lunii octombrie cu o echipă de specialişti în magie de la televiziunea Rusia 2.
Ea a fost selectată de aceştia după ce au vizitat îndelung siteurile noastre, respectiv: www.vrajitoarero.com , www.vrajitoareledinromania.ro şi www.international-witches.com.
Documentarul ruşilor este structurat pe două direcţii: vrăjitoarele din vechea generaţie (reprezentate prin vrăjitoarea Brăţara) şi vrăjitoarele din noua generaţie (reprezentate de vrăjitoarea Vanessa).


Vrăjitoarea Vanessa a realizat un ritual de excepţie, într-o atomsferă plină de mister, care a plăcut mult jurnaliştilor ruşi, extrem de atraşi de această stare, comparată de ei cu una gen Dracula. Ea a mai efectuat şi un ritual afară, în plină furtună de început de iarnă (tocmai ningea frumos şi bătea vântul).
Documentarul acesta, care se anunţă valoros de pe acum, va fi difuzat pe întreg teritoriul Rusiei în decembrie şi ianuarie 2015.
Este un prilej excepţional pentru publicitate, ceea ce vrăjitoarele autohtone implicate în acest proiect au intuit imediat şi poate de aceea, au dat întreaga măsură a harului lor vrăjitoresc.
Un succes care aduce vrăjitoria din România acolo unde îi este locul la nivel mondial, adică în prim plan.

                                                                   Marian Deaconu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu