marți, 4 noiembrie 2014

Irina Primavera vă ajută din Italia



Vrăjitoarea Irina Primavera se află acum la Roma, de unde vă poate ajuta!
Vrăjitoarea Irina Primavera deţine cunoaşterea despre magie, descântece, farmece, blesteme, ghicit în cărţi, astrologie, horoscop şi paranormal. Ea are puterea vrăjitoriei transmisă din neamul Dochia, a cărei descendentă este.
Primeşte vizite din Italia, Spania, Anglia, Franţa, Germania, Monaco etc., de la sute de persoane.
Cei care cred că în viaţa lor se întâmplă ceva cu adevărat rău, persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care care cred că i-a părăsit definitiv norocul, cei care doresc să întoarcă persoana iubită, cei cu dezbinări familiare, declin în afaceri, persoanele care doresc să-şi cunoască viitorul, persoanele care cred că au probleme venite din cauza farmecelor, cât şi persoanele cu foarte multe boli fără leac, cum ar fi epilepsia, alcoolismul, impotenţa, depresia, frica , stări de ameţeală şi confuzie permanentă, persoanele care doresc amulete purtătoare de noroc şi apărătoare de rău, talismane sfiinţite cu apă sfântă de la Ierusalim, pot să apeleze cu toată încrederea la unica moştenitoare a adevăratului har al familiei " DOCHIA ", vrăjitoarea Irina Primavera, care este lidera vrăjitoarelor chiar din anul 1994.
Vrăjitoarea Irina Primavera a fost prima din România care a participat la congresele internaţionale ale vrăjitoarelor organizate în fiecare an.
Începând cu 1996, a fost invitată la primul congres de la Katovice, din Cehia, iar în 1998, a fost invitată la Teneriffe, în Spania, unde a fost desemnată cea mai puternică vrăjitoare din România, premiată cu cel mai distins premiu, intitulat "FOCUL VIU".



În 2005 este invitată de onoare a celei mai puternice vrăjitoare din Saint Dominic, vizită în urma căreia vrăjitoarea Irina Primavera dobândeşte patru noi ritualuri cunoscute doar de 3 persoane în întreaga lume, una dintre ele fiind chiar vrăjitoarea Irina.
Cele patru farmece sunt: Inima singură, Roca Străpunsă, Puterea Ursului şi Sporul Albinelor.

Este singura vrăjitoare din România care poate practica aceste ritualuri excepţionale datorită harului moştenit din generaţii în generaţii şi preluat şi de ea.
Vrăjitoarea Irina Primavera deţine harul şi puterea de a manipula cele mai puternice şi complexe ritualuri de magie albă din ţară şi din Europa. Irina Primavera este singura vrăjitoare din România care a apărut pe posturile de televiziune româneşti şi pe cele internaţionale. După multe articole editate în ţară şi străinătate de mai multe reviste de specialitate şi ziare naţionale şi internaţionale IRINA PRIMAVERA este singura recomandată de mass-media, puterile ei fiind dovedite.



Contact: 0721.166364, 0213. 526656
Telefon cabinet Roma, Italia: 0039.3334116629



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu