luni, 3 noiembrie 2014

Vrăjitoarea Izabela Sara a filmat cu o echipă de la Rusia 2



Recent, ne-a vizitat o echipă de profesionişti de la televiziunea Rusia 2, din Moscova, care a filmat pe parcursul a trei zile pline cu vrăjitoare pe care le-au selectat de pe site-urile noastre: www.vrajitoarero.com, www.vrajitoareledinromania.ro şi www.international-witch.com în vederea realizării unui documentar privind lumea vrăjitoarelor din România.
Documentarul rusesc, care face parte dintr-o suită de filme documentare pentru televiziune dedicată fenomenului magiei în lume, va apărea în decembrie şi ianuarie 2015 şi va prezenta un interviu şi ritualuri cu vrăjitoarea Brăţara, cea mai cunoscută de la noi.


Faimoasa vrăjitoare Brăţara a fost intervievată în trecut şi de prestigioasele posturi de televiziune BBC şi CNN!
La aceste filmări extrem de importante pentru vrăjitoarele de la noi a participat şi vrăjitoarea Izabela Sara, alături de altele, recunoscute, care fac parte din anturajul vrăjitoarei Brăţara, cea care practic a format o adevărată şcoală de vrăjitorie în România.
Participarea vrăjitoarei Izabela Sara a fost amplă şi remarcată în special în cadrul ritualului care s-a desfăşurat în natură, lângă o apă curgătoare, conform cerinţelor magiei.
Este un bun impuls pentru carierea ei, care arată recunoaşterea de care se bucură în prezent în rândul vrăjitoarelor autohtone. Considerăm că este totodată un pas esenţial pentru recunoaşterea sa internaţională.

                                                                  Marian Deaconu


Contact: 0762.395098
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu