luni, 2 martie 2015

Regele Carol IX-lea a fost salvat prin vrăjitorie



Vrăjitoarea Melisa vă prezintă un caz real din cele mai vechi timpuri. Oare de ce vrăjitoria există de când lumea şi pământul? Până şi regii aveau nevoie de aceste practici vrăjitoreşti.
De pildă, vraja făcută asupra regelui Carol al IX-lea, atins de o boală trimisă prin vrajă căreia niciun medic nu-i putea descoperi cauza şi nici explica înfricoşătoarele simptome.


Regele Carol IX-lea era pe moarte. Atunci,  regina-mamă care guverna singură şi putea pierde tronul dacă regele murea şi-a consultat astrologii pentru a vedea care va fi soarta regelui şi în final a recurs la ajutorul vrăjitorilor.
Pentru vindecarea regelui Carol IX-lea vrăjitorul a decis oracolul capului însângerat.
S-a luat un ţap de culoare neagră în noaptea hotărâtă sacrificiului. Un călugăr iacobin despopit şi dedat practicilor oculte a venit la miezul nopţii cu ace pentru magiei negre şi a dus ţapul negru în camera regelui, în prezenţa Caterinei de Medici.
Sub picioare avea o cruce răsturnată, 2 anafore, una albă şi una neagră. Cea albă a fost dată ţapului şi cea neagră regelui. Ritualul a continuat cu mai multe practici vrăjitoreşti care nu pot fi dezvăluite dar care l-au salvat pe rege.

                                                        Vrăjitoarea Melisa

Contact: 0723.448.874, 0744.929473
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu