joi, 18 septembrie 2014

Tămăduitoarea Rahela



Tămăduitoarea Rahela este renumită în toată lumea datorită preciziei clarviziunii, cât şi datorită  celor mai bune leacuri şi talismane împotriva farmecelor şi blestemelor.
La cazuri complicate tămăduitoarea lucrează împreună cu 3 călugări de la mănăstirea Athos.
Este singura tămăduitoare din lume ce deţine cartea magiei albe, cu cele mai puternice descântece pentru dragoste, noroc, sănătate şi dezlegări de farmece, vrăji şi blesteme.
Tămăduitoarea Rahela, singua cu adevărat acceptată de biserică pentru a dezleaga oameni de farmece şi blesteme, fiind studiată încă din copilărie de marele om de ştiinţă Ion Ţugui, uimeşte lumea prin exactitatea clarviziunii.
La vârsta de 6 ani, a fost protagonista unei întâmplări care i-a îngrozit pe toţi cei care se aflau de faţă. Exact de ziua ei, i s-a făcut rău. Fiind bolnavă de inimă, a căzut, iar medicul chemat la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.


După ce au trecut cele 3 zile de priveghi, corpul neînsufleţit a fost condus spre biserică, unde urma să aibă loc slujba. În timpul slujbei oficiate de preoţi, sub ochii îngroziţi ai celor prezenţi, fetiţa (Rahela) s-a ridicat din coşciug şi a început să vorbească.
Alături de familia fetiţei se afla marele om de ştiinţă Ion Ţugui, doctor în parapsihologie şi fenomene paranormale, fiind un bun prieten de familie, care ulterior o studiase şi atestase pe mama Rahelei, o celebră tămăduitoare din zona  Ploieştiului.
Mai târziu, când lucrurile s-au liniştit, copila a început să povestească cum a adormit şi a visat un moş cu barbă stufoasă şi lungă, care-i spunea un descântec trăgând-o de mâini. În momentul în care bătrânul o biciuia cu o cravaşă lungă, albă, spunea să se trezească pentru că are misiunea de a ajuta şi salva  oamenii de forţa răului, prin darul tămăduirii şi al prezicerii pe care l-a primit şi cu ajutorul ajutorul bisericii să rupă bletemele oamenilor, să-i salveze aşa cum şi ea a fost salvată.
Asfel, Rahela, în prima fază vizionează destinul omului, apoi decide daca stă sau nu în puterea ei să intervină. Precizează încă de la început: "DACĂ ESTE LĂSAT DE LA DUMNEZEU SĂ ŢI SE ÎNTÂMPLE NECAZUL PENTRU CARE M-AI CONTACTAT, NU INTERVIN, NIMENI NU POATE SĂ ŢI-L SCHIMBE DECÂT DUMNEZEU. DAR DACĂ ESTE UN RĂU DE NATURĂ DIAVOLEASCĂ, EXISTĂ VRĂJI, BLESTEME, EU ÎŢI GARANTEZ CĂ TE AJUT".
Prezicătoarea nu este nici vrăjitoare,  nici ghicitoare, ci lucrează cu magia albă, stăpânind modalitatea de a manipula energiile negative care ne înconjoară, de a neutraliza problemele cauzate de formele malefice, pe care le puteţi avea la un moment dat, cauzate de persoane care vă vor răul, dar şi în scopul de a vă îndeplini anumite dorinţe.
Dacă simţiţi că traseul vieţii vi s-a schimbat în rău, dacă aveţi probleme în dragoste, afaceri, alcoolism, depresii, dacă nu aveţi spor, noroc, nu aveţi armonie în familie iar necazurile se ţin lanţ, sunt semnele unei lucrături diavoleşti.
Rahela vă poate face preziceri pe baza datei de naşteri şi a numelui, telefonic, de oriunde vă aflaţi.
Cercetaţi-vă adâncul inimii şi conştiinţa şi nu lăsaţi răul să vă întunece viaţa. Apelaţi cu toată încrederea şi oferiţi-vă şansa unui destin şi viitor mai bun.



Contact:  0734.534009
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu