miercuri, 30 iulie 2014

Clarvăzătorul Tudose Andrei



Lumea spirituală este lumea unde totul este posibil. Este lumea din care se naşte realitatea. Nimic nu poate exista în planul fizic, dacă nu a fost întâi născut în Lumea spiritului. Dar cine determină ce şi cum se naşte? Sau mai bine spus în ce măsură putem controla această Lume?
Este numai Lumea lui Dumnezeu sau rătăcesc prin ea şi alte tipuri de entităţi care aparţin altor lumi?
Da. Lumea spirituală este o lume care poate fi un regat al Luminii sau al Întunericului. Este o lume care se întinde pe un spectru de vibraţii mult mai înalte, dar şi mult mai joase decât cele aparţinând lumii vizibile.
Există o Lume spirituală care aparţine fiecăruia dintre noi, iar toate aceste mici universuri formează Lumea spirituală a Pământului. Este locul de întâlnire al Lumilor noastre spirituale.
Gândurile, emoţiile, dorinţele, cu tot ce conţin ele bun sau rău se întâlnesc întâi acolo, în această Lume. Imaginaţi-vă că întâlnindu-se discută, negociază, se plac sau se resping aşa cum facem  şi noi oamenii în Lumea fizică. În funcţie de felul cum au reacţionat sufletele noastre în Lumea spirituală vom trăi o anume realitate în viaţa noastră pământeană.
În lumea spirituală nu există timp. Ne putem întâlni cu cineva acolo azi, iar întâlnirea în lumea fizică să aibă loc peste o zi, peste o lună, un an sau uneori chiar mai mult. Prin această Lume putem călători în timp şi invers, spre trecut, ori spre viitorul îndepărtat al vieţilor viitoare.
Lumea spirituală comunică cu conştientul nostru, vrea să se facă cunoscută, ne trimite mesaje prin vise, prin intuiţii, sentimente, senzaţii. prin ceea ce numim noi premoniţii. Le putem înţelege? Depinde... Lumea spirituală vorbeşte deseori prin simboluri universale sau strict personale. Le putem schimba? Mesajele nu, realitatea de cele mai multe ori da. Nu însă întotdeauna.
Ne mai vorbeşte prin banalul ghicit în cărţi indiferent de ce tip sunt ele sau cafea, ori ceai. În câmpul nostru energetic se conturează trăirile Lumii spirituale şi ele pot fi văzute de oamenii cu capacităţi speciale, precum clarviziunea. De ce însă nu întotdeauna ceea ce văd ei se va realiza? Pentru că pur şi simplu nu putem schimba Lumea spirituală.
Din acest loc sacru ne putem schimba viitorul. Putem gândi altfel, putem negocia altfel cu gândurile semenilor întâlniţi acolo, putem crea un alt final unui vis care este pe cale să se nască ori să moară în realitate.
În lumea spirituală sunt anumite persoane care transmit anumite energii negative care afectează atât câmpul energetic, aurele cât şi destinul. Aceste energii în lumea obişnuită se numesc blesteme sau farmece.
Clarvăzătorul Tudose Andrei moşteneşte harul şi puterea de a percepe şi vedea lucruri, stări, fapte, pe care persoanele obişnuite nu pot. Puterea Magiei Albe şi-a descoperit-o încă din adolescenţă, având un mare interes pentru Dumnezeu, biserică şi rugăciuni.
Clarvăzătorul Tudose Andrei ajută oamenii chiar şi de la distanţă, telefonic, pe baza datelor dumneavoastră personale şi a numelui de botez, cu harul, priceperea dobândită de-a lungul anilor dar şi cu cele mai puternice şi binecuvântate leacuri şi plante sfiinţite, deţine cele mai autentice şi puternice dezlegări de farmece şi blesteme, descântece, ritualuri de dragoste, de spor, de noroc, de fertilitate, de frică etc.


 Clarvăzătorul Tudose Andrei vede aura, câmpul energetic care înconjoară fiecare fiinţă, putând citi în aceasta informaţii despre viaţa persoanei. Vede imagini în aură şi în funcţie de locul şi distanţa faţă de trupul fizic, poate determina timpul în care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vede.
Poate observa încărcătura energetică care însoţeşte aceste fapte (pozitivismul sau negativismul acestor fapte raportate la persoană şi starea emoţională sau de sănătate a celui vizat). De multe ori se poate vedea şi destinul rudelor şi al persoanelor apropiate care apar şi ele în câmpul energetic.
Clarvăzătorul Tudose Andrei foloseşte citirea aurei pentru evaluarea sănătăţii, a stării mentale, emoţionale şi psihice a pacientului. Vede aura în culori vii dar adesea ea poate fi văzută sub forma unor unde sau alte manifestări energetice.


Contact: 0737.581713
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu