luni, 27 octombrie 2014

Vrăjitoarea Brăţara a filmat recent cu o echipă de la Rusia 2



Vrăjitoarea Brăţara a atras atenţia nu numai marilor posturi de televiziune CNN din SUA şi BBC din Marea Britanie, ci şi faimosului post de televiziune Rusia 2, care acoperă întreaga suprafaţă a Federaţiei Ruse şi are un public enorm, interesat la maxim de fenomenul vrăjitoriei din ţara noastră.
Este şi motivul pentru care, recent, o echipă  de jurnalişti ruşi s-a deplasat la Bucureşti pentru a film un documentar de lungă durată ( circa 45 de minute) despre fenomenul magiei din România.
Din discuţiile pe care le-am purtat cu colegii noştri din Federaţia Rusă am aflat pentru dumneavoastră că în ţara vecină se consideră că la noi s-ar găsi cele mai multe vrăjitoare practicante, că ei asociază fenomenul vrăjitoriei cu mitul Dracula şi că există o mare aşteptare pentru personele de acolo, cu probleme, de a fi rezolvate, chiar şi de către vrăjitoarele din România, că vrăjitoarele de la noi au un mare renume în Rusia şi că ruşii cred că există foarte mult misticism pe plaiurile mioritice etc.


Filmările au durat trei zile pline şi s-au realizat şi la castelul Bran, desigur. Vrăjitoarea Brăţara (aleasă de ruşi de pe site-ul nostru, www.vrajitoarero.com ), amfitrioana acestui documentar de marcă, a acceptat să dea un interviu şi să facă un ritul cu o clientă de-a ei, în compania altor vrăjitoare din anturajul său, printre care enumerăm: Mihaela Mincă, Cassandra Buzea, Monica, Mercedesa, Izabela Sara şi Ana, despre care puteţi citi mai multe, dacă doriţi, pe site-urile noastre:  www.vrajitoarero.com , www.vrajitoareledinromania.ro şi www.international-witches.com .
Ca un fapt divers, nu vă ascundem că o parte din filmări s-au realizat în condiţii meteo vitrege, de ploaie şi vânt, dar tocmai aici este şi frumuseţea actului artistic şi a meseriei lor. Vor exista multe surprize plăcute pentru iubitorii de magie, despre care vă vom informa pe parcurs.
Documentarul care s-a realizat la jumătatea lunii octombrie va fi difuzat pe canalul Rusia 2 în lunile decembrie şi ianuarie 2015.
Este o nouă realizare majoră a doamnei Brăţara, care prin talentul ei are capacitatea de a da un mare impuls la mondializarea magiei şi de a o apropia tot mai mult de oameni.
Jurnaliştii din Federaţia Rusă au fost impresionaţi de talentul şi harul său, de carisma ei şi de atomosfera creată, unică. Au promis că acest demers jurnalistic, care se vrea o suită de filme documentare privind fenomenul magiei în întreaga lume, nu se va opri aici. Echipa va reveni, suntem convinşi!

                                                             Marian Deaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu